Hender Scheme sneakers

Hender Scheme

Weergave 33 sneakers

Hender Scheme sneakers in de sale

Hender Scheme
Op zoek naar sneakers van Hender Scheme? Sneaker4U helpt je graag bij je zoektocht! We tonen jouw favoriete merk uit de resultaten van meer dan 140 webwinkels in een overzichtelijke pagina, zodat jij je favoriete model zo gevonden hebt.

Het merk in een notendop 
Designer Ryo Kashiwazaki is de oprichter van dit Hender Scheme, waarvan het hoofdkantoor zich bevindt in Tokyo. Hoewel dit merk pas tien jaar oud is heeft het al samengewerkt met grote namen, zoals Nike, Air Jordan en Adidas. Het leer waarvan de sneaker zijn gemaakt is van premium kwaliteit, net zoals alle andere accessoires van Hender Scheme, zoals riemen, en laptop sleeves. Geen wonder dat beroemdheden, zoals Justin Bieber, ook graag Hender Scheme aan hun voeten hebben.

Voor wie zijn deze sneakers? 
De collectie van het Japanse merk bestaat zowel uit dames sneakers als heren sneakers. Het richt zich niet specifiek op vrouwen of mannen. Sommige gympen zijn ook unisex. Iedereen kan dus met plezier rondlopen in de sportieve schoenen van dit merk.

Modellen in de spotlight 
De Hender Scheme Manual Industrial Products 05 is een van de unisex modellen uit de collectie van Kashiwazaki. Het is een gymp die een strak en egaal uiterlijk heeft. De schoen doet retro aan, maar is in een nieuw jasje gegoten, veelal door de complete kleurstellingen. Sommige modellen zijn nog wat opvallender. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Pump sneakers van HS. Hoewel deze sneaker voor heren bestaat uit donkere kleuren, heeft het een opvallend, middelhoog model, waarbij de schoen is opgebouwd uit verschillende lagen. Daarnaast heeft het een redelijk hoge hak, wat zeker de aandacht vestigt op deze unieke sneaker.