Home > Merken > Dsquared2

DSquared²

DSquared² sneakers in de sale en uitverkoop

Dsquared2 sneakers

Ben je op zoek naar Dsquared2 sneakers voor heren of dames? Dan biedt Sneakers4U je de keuze uit 805 sneakers van Dsquared2 uit 125 webwinkels. Koop voordelig jouw favoriete sneaker model in de sale of uitverkoop bij onze selectie webwinkels.

Weergave 1–48 van 805 sneakers

Dsquared2 heren en dames sneakers in de sale

Dsquared2

Ben je op zoek naar extravagante sneakers van de twee topdesigners van DSquared²? Bekijk dan ons aanbod van bijna 1000 sneakers van dit populaire modemerk.

DSquared2 sneakers

Bij het ontwerpen van de DSquared² sneakers wordt niets geschuwd. Die uitdagende mix van stoer en sexy wordt op een natuurlijke en soepele manier doorgevoerd in de sneakercollectie van dit exclusieve merk. Deze mix levert extravagante en zeer opvallende sneakers voor heren en dames op. De ontwerpen van DSquared² gaan daadwerkelijk alle kanten op maar blijven altijd herkenbaar en exclusief.

De meeste sneakers van DSquared2 zijn elegant maar springen ook in het oog door overdadig kleurgebruik, bijzondere materiaal en grappige details. Alle DSquared sneakers worden in Italië vervaardigd en worden gemaakt van topkwaliteit materiaal zoals 100% kalfsleder. Het merk staat bekend om het gebruik van coulour blocking, wikkelbandjes om de enkel, bewerkt leer met slangen- of lakprints en bijzondere benamingen. Uiteraard zijn alle sneakers super comfortabel en bomvol van toffe details. Hierbij kan je denken aan verfspatten, ananas prints, studs, DS2 logo's, tijger-, zebra- en slangenprints en motiefjes die je wellicht nog kent van de gordijnen uit een 70's huis. Naast topkwaliteit leder wordt er vaak gebruik gemaakt van technostof, mesh, en worden er geweven patronen gebruikt. Sommige sneakers zijn geïnspireerd op tattoo designs en andere weer op de ruige natuur.

Heren of dames

Kortom, bij de sneaker collectie van DSquared² is altijd wel een heren of dames sneaker te vinden die past bij jouw levensstijl en smaak.

Koop je DSquared² sneakers voordelig in de uitverkoop of sale bij een van de tientallen aangesloten webwinkels en boutique's op Sneakers4U. Wij zijn de plek voor de aanschaf van jouw nieuwe sneakers. Alvast veel shop plezier!