Dsquared2 sneakers

Dsquared2

DSquared2, dat klinkt nog eens hip. Het edgy merk met high-end klasse dat is opgericht in 1996 door de Canadese broers Dan en Dean Caten, biedt een uitgebreide collectie sneakers met een urban touch. Deze zeer bijzondere schoenen zijn er dan ook in allerlei stijlen. Zulke fantastische schoenen wil je voor een mooie prijs. Kijk daarom rond in de unieke zoekmachine voor sneakers. Populaire sneakermodellen van het merk Dsquared2 zijn de 251, 551, Kit, New Runner, New Tennis en de Santa Monica. Nergens tref je ze zo voordelig en uitgebreid als op Sneakers4u. Bekijk ons aanbod in allerlei materialen, van kalfsleer tot textiel. Dames en heren, hier jaag je de sneakers van DSquared2 bij elkaar.

Weergave 1–24 van 736 sneakers

Dsquared2 sneakers in de sale

Dsquared2

Ben je op zoek naar extravagante sneakers van de twee topdesigners van DSquared²? Bekijk dan ons aanbod van bijna 1000 sneakers van dit populaire modemerk.

DSquared2 sneakers

Bij het ontwerpen van de DSquared² sneakers wordt niets geschuwd. Die uitdagende mix van stoer en sexy wordt op een natuurlijke en soepele manier doorgevoerd in de sneakercollectie van dit exclusieve merk. Deze mix levert extravagante en zeer opvallende sneakers voor heren en dames op. De ontwerpen van DSquared² gaan daadwerkelijk alle kanten op maar blijven altijd herkenbaar en exclusief.

De meeste sneakers van DSquared2 zijn elegant maar springen ook in het oog door overdadig kleurgebruik, bijzondere materiaal en grappige details. Alle DSquared sneakers worden in Italië vervaardigd en worden gemaakt van topkwaliteit materiaal zoals 100% kalfsleder. Het merk staat bekend om het gebruik van coulour blocking, wikkelbandjes om de enkel, bewerkt leer met slangen- of lakprints en bijzondere benamingen. Uiteraard zijn alle sneakers super comfortabel en bomvol van toffe details. Hierbij kan je denken aan verfspatten, ananas prints, studs, DS2 logo's, tijger-, zebra- en slangenprints en motiefjes die je wellicht nog kent van de gordijnen uit een 70's huis. Naast topkwaliteit leder wordt er vaak gebruik gemaakt van technostof, mesh, en worden er geweven patronen gebruikt. Sommige sneakers zijn geïnspireerd op tattoo designs en andere weer op de ruige natuur.

Heren of dames

Kortom, bij de sneaker collectie van DSquared² is altijd wel een heren of dames sneaker te vinden die past bij jouw levensstijl en smaak.

Koop je DSquared² sneakers voordelig in de uitverkoop of sale bij een van de tientallen aangesloten webwinkels en boutique's op Sneakers4U. Wij zijn de plek voor de aanschaf van jouw nieuwe sneakers. Alvast veel shop plezier!