Home > Merken > Cruyff

Cruyff sneakers

Dames- en heren sneakers van Cruyff

Cruyff sneakers

Ben je op zoek naar Cruyff sneakers voor heren of dames? Dan biedt Sneakers4U je de keuze uit 536 sneakers van Cruyff uit 110 webwinkels. Koop voordelig jouw favoriete sneaker model in de sale of uitverkoop bij onze selectie webwinkels.

Weergave 1–75 van 536 sneakers

Cruyff sneakers

Cruyff

Ben jij opzoek naar sportieve maar toch ook stijlvolle sneakers? Dan zijn deze sneakers echt iets voor jou. De Cruyff sneakers zijn zeer stijlvol en hebben een sportieve uitstraling. Met deze schoenen loop je er altijd modieus bij volgens de laatste trends. Sneakers4u heeft het grootst Cruyff schoenen assortiment van de hele Benelux. Op deze manier vergelijk je eenvoudig tientallen sneakers tegelijk met elkaar. Tijdens het vergelijken word meegenomen of de sneakers in de sale staan of niet. Zo ben je altijd het voordeligst uit.

Het merk Cruyff
In de jaren 70 besloot wereldvoetballer Johan Cruyff om zijn eigen functionele en stijlvolle kledinglijn op te zetten genaamd Cruyff sportsbrand en Cruyff Classics. De filosofie achter iedere schoen is dat een sneaker niet alleen functioneel moet zijn maar tegelijk zeker ook elegant. Het merk heeft een sterke identiteit, rijke historie, en staat bekend door hoge kwaliteit en klasse. Alle sneakers zijn Klassiek, elegant en stijlvol. De sportieve sneakers en sportschoenen hebben een hoog comfort niveau. Ben jij opzoek naar sportieve, nette, elegante sneakers of sportschoenen, en hou je van comfortabele sneakers? Dan zijn de Cruyff sneakers echt wat voor jou!

Cruyff sneaker modellen
In de loop der jaren in de Cruyff sneaker collectie enorm uitgebreid. Denk aan modellen zoals de Cruyff Trophy, Trophy Rapid, Santi X-Lite, Rapid, Pesado, Charm, Victor, Lazzarini, Emidio, Rebel, Parkrunner, Recopa, Sylvia, Sylvine en de Santi bijvoorbeeld. Bij Sneakers4U hebben we alle Cruyff modellen voor jou beschikbaar. Ook de Cruyff Jordi, die natuurlijk vernoemd is naar de zoon van de legendarische voetballer Johan Cruyff.

Op Sneakers4U hebben wij het aanbod Cruyff sneakers uit meerdere webwinkels voor je samengevoegd. Sorteer en filter de sneakers op maat, prijs en kleur en bestel ze vervolgens eenvoudig bij de tientallen aangesloten webwinkels. Tevens is het mogelijk te filteren op sale en uitverkoop - zo krijg je alleen de Cruyff sneakers te zien die op dat moment in de sale zijn. De Cruyff sneakers in de sale en uitverkoop kunnen kortingen hebben die kunnen oplopen tot maar liefst 70%. Koop daarom je favoriete sneakers van Cruyff via Sneakers4U.