Gastblogger worden?

Begin je eigen gastblog op Sneakers4U

Gastblogger worden?

Sneakers4U is begin 2014 opgestart als een sneakerzoekmachine. Onze ambitie ligt erin om van Sneakers4U meer dan een alleen sneakerzoekmachine te maken. En dat kan met jouw hulp. Met de webblog proberen we onze website meer smoel te geven zodat onze bezoekers, zowel mannelijke als vrouwelijke sneakerheads, Sneakers4U nog meer in hun hart sluiten. Met onze weblog willen we meer halen uit de mogelijkheden die Social Media biedt. Onze gast bloggers schrijven voor ons omdat ze het leuk vinden en doen dit dus op vrijwillige basis. Maar dat betekent niet dat je hier niets voor terug krijgt, in tegendeel. Jouw rol als gastblogger staat niet alleen heel professioneel op jouw LinkedIn profiel, CV of portfolio, maar biedt je ook de mogelijkheid om je blogskills te verbeteren en een reputatie op te bouwen via ons veel bezochte platform. Meldt je daarom aan als gastblogger en start direct met het publiceren van leuke content op het gebied van sneakers en fashion. 

Wat wij verwachten van onze gastbloggers

1 keer per maand een artikel (vaker mag natuurlijk altijd).
Je kunt steeds over een ander schrijven of specialist worden, bijvoorbeeld op het gebied van sneakers, horloges, sport of wijn
Je blogs spreken, in toon en inhoudelijk, onze bezoekers aan en zijn informeel geschreven (een beetje humor mag)
Enige ervaring met WordPress is wel handig.

Wat bieden wij onze gastbloggers?

Je krijgt van ons een QuickStart pakket (tips, toegang tot stockfotos, tools) voor bloggers.
Bij Sneakers4U kun je experimenteren met bloggen.
Je ontvangt van ons terugkoppeling op je artikel en we helpen je nog beter te gaan schrijven.
Ruimte om jezelf als (gast)blogger goed op de kaart te zetten.
Tevens ben je welkom om voor een van onze andere platform te bloggen (zoals horloges4u.com, wijnslijterij.nl of boardsportwinkel.com).

Ook blogger worden?

Ben jij echte sneakerhead en durf jij het aan om te schrijven over sportieve schoenen van jouw favoriete merken? Denk jij te weten wat de nieuwste sneakertrends gaan worden of hoe je bepaalde sneakers goed kan combineren in diverse outfits? Overtuig ons dan met een proefblog (stuur ons je artikel door) en wie weet mag jij straks ook gaan bloggen op Sneakers4U en help jij onze sneakerzoekmachine te verrijken met een online magazine! Stuur je proefblog naar : info@sneakers4u.nl.