Eerbetoon aan 30 jaar Air Max : Air Max 1 Jewel

Nike lanceert vandaag de Air Max 1 Jewel. En als Nike al aangeeft dat het een juweeltje betreft, dan worden wij nieuwsgierig. Deze gewilde sneaker brengt een eerbetoon aan de klassieke look van het Air icoon met een wit-op-wit design en een mini Jewel Swoosh in University Red. Het origineel wordt naar een nog hoger […]

  Shop de 918354-104 bij de volgende webshops

   
 • 140.00
  Verzendkosten : 13.95 EUR
  Laatste update : 5 maanden geleden
  BEKIJK
  Maten :

Nike lanceert vandaag de Air Max 1 Jewel. En als Nike al aangeeft dat het een juweeltje betreft, dan worden wij nieuwsgierig. Deze gewilde sneaker brengt een eerbetoon aan de klassieke look van het Air icoon met een wit-op-wit design en een mini Jewel Swoosh in University Red. Het origineel wordt naar een nog hoger niveau getild met de doorschijnende buitenzool en het prachtige, robijnrode accent in de zichtbare Max Air unit.

En eerlijk toegegeven, deze Air Max 1 is een echt juweeltje.

30 jaar Air Max
Een revolutie om bij stil te staan. In 1987 werd de Air Max serie gecreëerd: de eerste schoenen met zichtbare Air. Wat begon als een experiment met demping, groeide al snel uit tot een icoon op de baan — en op straat. Door de jaren heen is het design keer op keer vernieuwd, maar de rijke geschiedenis blijft.

De Air Max 1 Jewel is o.a. beschikbaar op de officiele Nike webshop.