De Air Jordan 3 Retro ‘Katrina’ is terug

Op 5 mei 2018 introduceert Nike opnieuw de De Air Jordan 3 retro ‘Katrina’. Deze iconische sneakers zal beschikbaar komen in 3 varianten, geschikt voor elke leeftijd. Deze sterke schoen met een warm hart is na 12 jaar eindelijk opnieuw verkrijgbaar.

Terug van weggeweest
De Air Jordan 3 retro ‘Katrina’ werd als eerst aangeboden in een beperkte editie in 2006. De schoen werd genoemd naar de orkaan ‘Katrina’ die in 2005 grote schade naliet aan de Atlantische kustlijnen. Deze orkaan was in 2005 de tweede sterkste orkaan van het historische rampenjaar 2005! De staat Louisiana werd hoofdzakelijk getroffen door deze orkaan. Wegens de omvang van de schade werd er Internationale hulp gevraagd en verleend, alsook door Nederland en België. Deze schoen bracht meer dan alleen steun aan de voeten, want van elk paar Air Jorden 3 retro Katrina dat verkocht werd, ging er een bijdrage naar de de slachtoffer van deze vreselijke natuurramp. Wegens het grote succes van de reeks zijn ze nu terug voor hun come-back te maken in 2018!

Air Jordan 3 Retro ‘Katrina’
Met hun witte lederen bovenzijde, de iconische ‘Jordan 3’ drie-lagen detaillering, rode accenten en de Air ‘Michael Jordan’ logo op de tong en hiel, is deze retro damesschoen Jordan 3’s ‘Katrina’ de nieuwe blikvanger van het jaar 2018! Ze zijn gegoten in een wit jasje van houdbaar leder en met frisse witte boorden afgewerkt. De voering is 100 procent katoen en behoud de kwaliteit van de traditionele Air Jordan sneakers. De midden- en buitenzool van de schoen zijn stevig afgewerkt voor de duurzaamheid van de schoen te behouden. Dit biedt extra comfort aan de voeten zoals we die van dit merk gewend zijn. Het grijs op de hiel en tong heeft het patroon van olifantenhuid die de kracht en houdbaarheid van de schoen reflecteert! Ze zijn verkrijgbaar vanaf 5 mei van dit jaar.

De Air Jordan 3 Retro ‘Katrina’ zal bestaan in de drie basismodellen zodat ze door elke leeftijd gedragen kunnen worden. Dit betreft de kleuter, kinder en volwassen maten. De kleuren zijn de typerende rood,grijs en wit combinatie. Deze kleuren stemmen overeen met het ‘Rode vuur’ en cement van de klassieke Jordan 3’s.

Deze schoenen behoud de traditionele ontwerplijnen van ontwerper Tinker Hatfield, de bedenker van deze retro sneakers. Het is een van de lang verwachte come-back’s van een succesvolle versie. Na 12 jaar wachten zijn ze helemaal terug van weggeweest! Dit prachtig model vind je ook hier terug in de catalogus. Wacht niet langer! Deze sterke schoen met een warm hart is nu terug verkrijgbaar.

Air Jordan 3 retro ‘Katrina’

Colorway: White/Fire Red/Cement Grey
Stylecode: 136064-116
Release date : 5 mei 2018
Verkoopadviesprijs : € 190

  Shop de 136064-116 bij de volgende webshops

   
 • 190.00
  Verzendkosten : 13.95 EUR
  Laatste update : 5 maanden geleden
  BEKIJK
  Maten :
 • 537.00
  Verzendkosten : 20.00 vanaf 140 gratis
  Laatste update : 14 dagen geleden
  BEKIJK
  Maten :