Black Friday op Sneakers4u

Black Friday 2018

Black Friday 2018 betekent hele mooie kortingen op de tofste sneakers in de sale. Speciaal voor jou zetten wij van Sneakers4u de beste online deals op een rij. Het is Black Friday voor Nike, Adidas, Asics en al die andere merken. Bekijk nu het aanbod.

Black Friday is traditioneel de dag van grote korting op topproducten in de Verenigde Staten. Het valt altijd op de eerste vrijdag na de Amerikaanse feestdag Thanksgiving. Sinds een paar jaar wint Black Friday ook in Nederland aan populariteit. Het biedt ons de perfecte gelegenheid om voor jou deze mooie sales op een rij te zetten.

Nadat de eerste kortingskanonnen al zijn losbarsten tijdens de Pre-Black Friday, periode, gaan nu echt alle registers open. We hebben nog meer winkels opgenomen met hun Black Friday korting. Speciaal voor jou hebben wij van Sneakers4u de beste online deals voor jou op een rij gezet.

Allike | 5%

5% korting

code: GET5
geldig: t/m 2020-12-12

Bekijk
Asos | 10%

10% korting voor nieuwe klanten

code: ASOSNEW19
geldig: t/m 2020-08-31

Bekijk

Cyber Monday acties

Ook op Cyber Monday zijn er hele mooie kortingen op de tofste sneakers in de sale. Speciaal voor jou zetten wij van Sneakers4u de beste online deals op een rij. Het is Cyber Monday voor Nike, Adidas en al die andere merken. Bekijk nu het aanbod.