Vans Atwood sneakers

Vans Atwood is een klassieker onder de skateschoenen. Het type bestaat al jarenlang en is bijzonder geliefd bij jongens en mannen. Vans Atwood hadden oorspronkelijk een gitzwarte zool en bekleding. Nu zijn ze in verschillende colorways beschikbaar. Als opvolger van de Vans Authentic combineren ze draagcomfort met een toffe look. 

Weergave 1–24 van 43 sneakers

Vans Atwood voor dames en heren

Wil je een paar comfortabele en trendy sneakers? Ga dan voor Vans Atwood

Vans Atwood geven jongens en mannen een coole uitstraling. De buitenkant van de sneakers is uit stevig en waterbestendig canvas geproduceerd. Ook binnenin vind je textiel als voering. Met een ronde neus en een kunststof zool stap je comfortabel door het leven. Vans Atwood sluit je af met veters, waardoor ze perfect rond je voet passen.

Plooibaar en stevig aan de hiel 

Met deze lage sneaker is het een makkie om je voeten in alle richtingen te plooien en lenige moves uit te voeren. Aan de hiel en onder de tong zit een extra zacht tussenstuk dat je achillespees extra goed beschermt.

Waterdicht als rubberlaarzen 

Kenmerkend de Vans Atwood skateschoenen zijn de rubberen gevulkaniseerde zolen. Deze zolen zijn plooibaar en volgen de lijn van je voet. Bovendien zijn ze even waterdicht als rubberlaarzen en heb je ook steeds een goede grip op de vloer, in een sportzaal of op de skatebaan.

De beste deals op Sneakers4U

Wil je graag een nieuw paar coole sneakers, bekijk dan de Vans Atwood op Sneakers4U. Op onze website vind je het grootste aanbod sneakers in sale of uitverkoop. Wij plaatsen alle deals naast elkaar zodat je ze gemakkelijk kunt vergelijken. De beste koop voor je nieuwe Vans Atwood vind je dus op jouw sneakerzoekmachine Sneakers4U.