Under Armour UA HOVR sneakers

De Under Armour UA HOVR-platform sneakers zijn uitgebracht in twee stijlen : de UA HOVR Sonic en de UA HOVR Phantom. Deze innovatie sneakers hebben een prachtig design en zijn een genot om in te lopen en hardlopen. Verkrijgbaar in diverse trendy colorways. Shop deze sportieve schoenen hier voor dames en heren in de sale.

Weergave 1–36 van 40 sneakers

Under Armour UA HOVR voor dames en heren

De in 2018 geïntroduceerde Under Armour HOVR-platform sneakers beschikken over de nieuwste innovaties van het Amerikaanse sportmerk. Deze Under Armour UA HOVR is een heel bijzonder ding. De speciaal met Dow Chemocal ontwikkelde schokdempende laag biedt een perfecte druk en demping. De Energy Web technologie levert een sterke reactiesnelheid en geeft de energie terug die bij elke stap wordt gegeven. Met de HOVR technologie in de hardloopschoenen zet Under Armour in op meer comfort en extra ondersteuning.

Memphis Depay sneakers

De hardloopschoenen met het HOVR-platform zijn uitgebracht in twee stijlen: de UA HOVR Sonic en de UA HOVR Phantom. Dit type sneaker behoort tot de grote favorieten van Memphis Depay. De vleugelspeler van Oranje wordt veelvuldig gezien in de unieke schoenen. Under Armour begint zich dan ook steeds meer te manifesteren als een echt fashion merk. We zien de stijl graag in de straten verschijnen. Zeker als het merk uit Baltimore zijn comfortabele en sportieve karakter niet verliest. Reden genoeg om de schoenen van Under Armour goed in de gaten te houden. Daarom shop je de runners voor dames en heren hier in de sale of uitverkoop.