Nike Zoom sneakers

De Nike Zoom series bieden fantastische techniek voor een ultieme loopervaring. Deze schoenen uit deze fantastische reeks zijn eveneens verkrijgbaar in kleuren voor het dagelijks leven. Ook voor de sporter is deze sneaker een aanrader. Shop nu zelf een van de Nike Zoom modellen in de sale. Populaire modellen zijn de Nike Zoom All Out, Blazer, Cage, Fly, Talaria en Winflo.

Weergave 1–36 van 321 sneakers

Nike Zoom voor dames en heren

De Nike Zoom is de runner collectie van Nike. In deze lijn heeft Nike verschillende runners ontwikkeld voor de lange afstand. Met deze schoen heb je sowieso een fantastische hardloopervaring. Daar heeft Nike werkelijk waar alles aan gedaan. Het is dan ook niet voor niets marathonloper Eliud Kipchoge zijn recordpoging voor de marathon op de Nike Zoom Vaporfly Elite deed. Het lukte Kipchoge niet om de marathon in twee uur te doen. Maar dit ligt niet aan de runners. Het zou een bijna bovenmenselijke prestatie geweest zijn. In ieder geval kijken we eens naar wat deze sneaker zo bijzonder maakt.

Nike Zoom op straat

De Nike Zoom is enorm breed in de designs. De silhouet is vrij uniek. Met de dikke gepatenteerde zool die al jaren in ontwikkeling is. Deze perfecte demping maakt de runner geweldig voor de lange afstand. De sterke middenzool is geweldig als demping tijdens het hardlopen op de straat. Waar de Nike Zoom Vaporfly heel geschikt is als sneaker op de dag van de marathon, is de Flyknit heel geschikt als trainingsschoen. Op deze runner leg jij de basis voor de grote dag. Al die opgevreten kilometers betalen zich dan uit.

Kopen

Geïnteresseerd geraakt in deze sneaker van Nike? Dat is niet zo vreemd. De Nike Zoom is een fantastisch modelletje. Gelukkig ben jij op de pagina beland bent waar je deze runner kunt scoren. Bekijk de verschillende kleuren en modellen voor dames en mannen. Bovendien zijn ze hier ook nog eens aantrekkelijk geprijsd. Koop dus nu een paar.