Nike Tanjun sneakers

Stijl en comfort hoeft niet veel geld te kosten, ook niet bij Nike. De Tanjun is een hele toffe sneaker met de technologie van de Roshe. Koop deze schoen voor dames en heren nu ook nog eens in de sale of uitverkoop op Sneakers4u. Wie weet scoor jij een hele mooi kleur.

Weergave 1–24 van 69 sneakers

Nike Tanjun voor dames en heren

De Nike Tanjun, een toegankelijke sneaker voor een betaalbare prijs. Deze sportieve schoen van Nike is geschikt voor zowel de kleine sportmomenten als het doorkomen van de dag. Qua vorm heeft de Tanjun wel wat weg van eerdere modellen. Nike heeft bekende materialen gebruikt in dit bijzondere model. Daar gaan we eens even dieper op in.

De Nike Tanjun specs

De Nike Tanjun toont overeenkomsten met de Nike Roshe Run. De zool en het materiaal lijken erg op elkaar. Toch is de Tanjun een eigen sneaker en een nieuw model in de wereld van Nike. De lage prijs en het optimale comfort maken dit een waardevolle aankoop voor iedere sneakerhead. Jouw kast heeft vast wel een plekje vrij voor de Nike Tanjun. De basic kleuren en vorm bieden mogelijkheden voor een divers scala aan outfits. De mesh upper zorgen voor een prettig ademende schoen. De Tanjun is een fijne sneaker, net als de Roshe. Heb jij hem al? Shop anders nu de Tanjun.

Shop nu

Deze goedkope patta kun je gewoon niet laten liggen. De Nike Tanjun is jouw sneaker om even boodschappen op te doen of misschien een avondje op te stappen. Ondanks de lage prijs kan deze runner voor zowel dames als heren wel tegen een stootje. Zuinig hoef je er niet op te zijn, daar heb je andere schoenen voor. In ieder geval zijn er genoeg motivaties om de Nike Tanjun eens te proberen. Koop hem nu snel en voordelig in de sale of uitverkoop op Sneakers4u. Wees er snel bij.