Sneakers4u > Models > Nike Kwazi

Nike Kwazi sneakers

De bijzondere Nike Kwazi vind je heel goedkoop in de sale en uitverkoop op Sneakers4u. Voor zowel dames als heren is dit een aantrekkelijke sneaker. De baby van de Nike Huarache is er in allerlei kleuren. Bovendien lopen deze schoenen heel comfortabel.

Weergave 2 sneakers

 • Nike Kwazi
  Nike Kwazi
    99.95 79.00
  BEKIJK 
  SALE
 • 3872605_350_A
  Nike KWAZI
    86.99
  BEKIJK 

Nike Kwazi voor dames en heren

Het is de liefdesbaby van de Nike Huarache en de Nike Roshe. Deze Nike Kwazi is een relatief nieuwe sneaker die extreem comfortabel is. Hiervoor wordt de look van een Roshe gecombineerd met de techniek van een Huarache. De sneaker doet hiermee denken aan enkele andere Nike modellen uit de 21e eeuw.

Ademende mesh

De ademende mesh combineert goed met de eenvoudige kleuren. Met de Huarache-achtige kraag en de eenkleurige zool-unit is dit gewoon een heel mooi schoentje. Daarbovenop heeft de sneaker een synthetisch leren middenvoetsband. Qua uiterlijk doet de schoen ook denken aan een basketbalschoen. Met zijn bijzondere vormgeving is het echt een schoen voor de liefhebber.

Nike Kwazi

Deze sneaker is een welkome toevoeging op de al rijke collectie van Nike. Performance en comfort worden heel prettig gecombineerd in een enkel model. Door de strakke kleuren en lijnen is de Nike Kwazi ook nog eens heel geschikt als alledaagse streetwearschoen.

Kortom, de Nike Kwazi is eigentijds, hip, comfortabel en stijlvol. Reden genoeg om deze veelbesproken sneaker een kans te geven. Check hem nu op Sneakers4u en misschien vind jij deze schoen in de uitverkoop of in de sale. Voordelig de Nike Kwazi shoppen, doe je op Sneakers4u.