Online sneakers zoeken, vergelijken & kopen
Sneakers4u > Models > Nike Free > Nike Free RN

Nike Free RN sneakers

Bedacht voor de korte hardlooprondjes. Deze veelzijdige sneaker is echter zoveel meer. Door de stijlvolle vorm doet deze schoen het ook goed als casual sneaker en sportschool-schoen. Reden genoeg om eens te kijken of er een Nike Free RN bij zit voor jou.

Weergave 1–36 van 152 sneakers

Nike Free RN voor dames en heren

De Nike Free RN is één van de gemakkelijkste en meest toegankelijke sneaker van Nike. Het Amerikaanse merk gaat voor optimaal gemak met deze sneaker. De innovatieve zool laat je voet flexibel bewegen en op een natuurlijke wijze inspannen.

Nike Free RN

Dit is echt een schoen voor winners en die hards. Met het flexibele materiaal zijn ze gemakkelijk mee te nemen en in te pakken. Deze schoenen passen onder iedere outfit. Dus er is niets mis mee om ze altijd bij je te hebben. Deze schoen is enorm eerlijk en je weet precies wat je er aan hebt. De runner is zacht als een kussen en zeer comfortabel. De schoen is niet gemaakt voor de langste afstanden, dus qua stevigheid is het niet te vergelijken met de bekende runners van Nike zoals de Zoom en de Pegasus. Voor de korte afstand of de sportschool is deze runner in ieder geval perfect. De eenvoudige laag werkt uitstekend voor deze doeleinden. De dunne en zachte fyknit schoen geeft de lichte schoen het meest optimale mee.

Sale

Koop de Nike Free RN nu in de sale of uitverkoop op Sneakers4u. Nergens vind je deze sneaker zo snel en overzichtelijk met zoveel voordeel als hier. Reden genoeg om hier eens rond te kijken en jouw nieuwe schoenen uit te zoeken. Veel plezier!