Sneakers4u > Models > Nike Air Zoom > Nike Air Zoom Chalapuka

Nike Air Zoom Chalapuka sneakers

De hele bijzondere Nike Air Zoom Chalapuka shop je gewoon hier op Sneakers4u. Jij hoeft niet naar de winkel te hupsen, maakt kunt deze unieke sneaker gewoon hier kopen: op Sneakers4u. Shop dit unieke model voor dames en heren nu bij ons.

Weergave enige resultaat

Nike Air Zoom Chalapuka voor dames en heren

Is het een sneaker? Is het een slipper? Is het een hardloopschoen voor barefoot running? Nee, dit is de Nike Air Zoom Chalapuka! Dat hebben die Amerikanen bij Nike mooi weer even in elkaar gezet.

Nike Air Zoom Chalapuka

De Nike Air Zoom Chalapuka brengt een nieuwe definitie voor snelheid en is een eerbetoon aan de klassieker uit het begin van deze eeuw. Hier wordt de baanbrekende technologie van de Talaria opnieuw gedefinieerd voor het legendarische Alpha Project design van de Chapuka. De Chalapuka (de samenvoeging van de Talaria en Chapuka) is ontworpen met de zichtbare driekwart Nike Zoom Air unit van de Talaria, een innovatie bij de hardloopschoen die in 1997 voor het eerst op de markt kwam. De explosieve kleuren op de schoen accentueren de opvallende combinatie van oude en nieuwe elementen.

Verkrijgbaar in verschillende colorways, waaronder zwart en groen.

Bekijk ze allemaal op Sneakers4u.