Home > Models > Nike Air Max > Nike Air Max LD-Zero

Nike Air Max LD-Zero

De nieuwe Air Max van Nike met het bovenwerk van de LD-1000 en 360 Max Air zool

Nike Air Max LD-Zero sneakers

Bekijk hieronder de 42 Nike Air Max LD-Zero uit meer dan 125 verschillende webshops. Filter op maat, kleur, prijs en artikelen in de sale of uitverkoop.

Weergave 42 sneakers

Nike Air Max LD-Zero voor dames en heren

De innovatieve Air Max LD-Zero is de creatie van Hiroshi Fujiwara, de meester van streetwear. Fujiwara is een van de drie HTM designers van Nike — de absolute top — en combineerde het bovenwerk van de Nike LD-1000 uit de jaren 70 met een innovatieve 360 Max Air zool.

Deze mix van Nike Running geschiedenis staat bekend als de Air Max LD-Zero en heeft een eenvoudig bovenwerk van premium suède, leer en mesh.

Air Max geschiedenis
Vergeet de revolutie niet. In 1987 werd de Air Max serie gecreëerd: de eerste schoenen met zichtbare Air. Wat begon als een experiment met demping, groeide al snel uit tot een icoon op de baan — en op straat. Door de jaren heen is het design keer op keer vernieuwd, maar de rijke geschiedenis blijft.

Nike LD-1000 en 360 Max Air zool
De unieke samenstelling en combinatie van twee klassiekers doen je smelten voor deze Air Max LD-Zero van Hiroshi Fujiwara. De Nike Air Max LD-Zero is verkrijgbaar in verschillende colorways zoals groen, wit, zwart en diverse frisse kleuren.