Home > Models > Nike Air Foamposite Pro

Nike Air Foamposite Pro

Air Foamposite Pro kopen? Bekijk het aanbod uit 120+ winkels

Nike Air Foamposite Pro sneakers

Bekijk hieronder de 5 Nike Air Foamposite Pro uit meer dan 125 verschillende webshops. Filter op maat, kleur, prijs en artikelen in de sale of uitverkoop.

Weergave 5 sneakers

Nike Air Foamposite Pro voor dames en heren

Op zoek naar Nike Air Foamposite sneakers? Bij Sneakers4U ben je aan het juiste adres!

De grootste sneakerzoekmachine van Nederland doorzoekt de collectie en Sale van ruim 100 webwinkels. Zo selecteert de zoekmachine het grootste aanbod van sneakers. En uiteraard de beste deals.

Met de Nike Air Foamposite scoor je ook buiten het basketbalveld
Nike is een grote naam in het basketbal. Voor veel bekende basketballers is Nike de vaste keuze. Al vanaf 1971 is deze Amerikaanse fabrikant van sportartikelen actief. Niet alleen op het gebied van sportschoenen en -kleding is Nike een gevestigde naam. Ook op het gebied van vrijetijdskleding en sneakers is het merk populair.

Innovatie is één van de kernbegrippen binnen het bedrijf. En de Nike Air Foamposite mag zeker innovatief worden genoemd. Vanaf het begin van de ontwerplijn in 1997, groeiden de gympen uit tot een icoon binnen het Amerikaanse College basketbal. Bij die verovering van de "basketball arenas" heeft NBA speler Penny Hardaway een belangrijke rol gespeeld. Hoewel Nike ontwerper Eric Avar de Air Foamposite niet specifiek voor deze speler had ontworpen, wilde Hardaway geen andere basketbalschoenen meer, nadat hij een eerste indruk had gekregen van deze schoen. Anderen volgden al snel zijn voorbeeld.

Het aerodynamische uiterlijk van de schoen is gebaseerd op de anatomie van een kever. Dit ontwerp was bij de marktintroductie zeer vooruitstrevend. Dat geldt ook voor het op plastic gebaseerd basismateriaal dat is gebruikt. Het levert een schoen op die de gebruiker veel steun geeft.

Een kleurrijke sneaker voor mannen

De Nike Air Foamposite kenmerkt zich niet alleen door het unieke ontwerp en basismateriaal. Ook de kleurstellingen van deze sportieve schoenen zijn opvallend. Modellen waar de Swoosh als merkteken niet prominent op prijkt, zijn ook onmiskenbaar Nike. Hoewel aangekondigd is dat de schoen wordt uitgebracht in kleurstellingen gericht op vrouwen, is de schoen primair bedoeld als heren sneaker.

Altijd de beste deal bij Sneakers4U

Onze sneakerzoekmachine bespaart je een uitgebreide zoektocht op internet. Om de sneakers te vinden die jij zoekt, beoordelen wij het aanbod van meer dan 100 webwinkels. Zo vinden we gegarandeerd de beste deals. We hebben altijd een actueel aanbod en weten we waar het Sale is. Want als de sneakers die jij zoekt in de uitverkoop zijn, zien we dat niet over het hoofd. Bovendien is onze zoekmachine gebruiksvriendelijk. Door korting en populariteit te combineren, zijn de zoekresultaten op een slimme manier voor jou gesorteerd. De zoekresultaten kun je ook op kleur en prijs sorteren. Maar ook kun je een rangschikking maken van leveranciers op alfabetische volgorde. En zoeken op nieuwste modellen is uiteraard ook mogelijk. Zo vind je met sneakerzoekmachine niet alleen de sneaker van jouw keuze, maar ook heel eenvoudig de beste prijs. De zoekmachine vindt vaak wel een webshop met Sale.

Op Sneakers4U vind je zeker de beste deal voor jouw Nike Air Foamposite sneakers!