Sneakers4u > Models > Etnies Jameson > Etnies Jameson HT

Etnies Jameson HT sneakers

De Etnies Jameson HT is er voor jou en jou alleen. Nou ja, eventueel ook voor je vriend(in). Want de Etnies Jameson is een warme winterse sneaker voor zowel mannen als dames. Ja, deze winterschoen wil jij in de collectie. Alleen hier, lekker overzichtelijk in de sale of uitverkoop.

Weergave 5 sneakers

 • ETNIES Heren Sneakers hoog 'Jameson HT' zwart / wit
  ETNIES Heren Sneakers hoog ‘Jameson HT’ zwart / wit
    76.95
  BEKIJK 
 • ETNIES Heren Sneakers hoog 'Jameson Htw' blauw
  ETNIES Heren Sneakers hoog ‘Jameson Htw’ blauw
    109.95
  BEKIJK 
 • ETNIES Heren Sneakers hoog 'Jameson HTW' greige
  ETNIES Heren Sneakers hoog ‘Jameson HTW’ greige
    99.95
  BEKIJK 
 • ETNIES Heren Sneakers hoog 'Jameson Htw' lichtbeige / bruin
  ETNIES Heren Sneakers hoog ‘Jameson Htw’ lichtbeige / bruin
    119.95
  BEKIJK 
 • 303523679-front-jpg
  Etnies Jameson HTW Sneakers zwart
    99.95
  BEKIJK 

Etnies Jameson HT voor dames en heren

De Etnies Jameson HT is een waterdichte winterschoen die uitermate geschikt is voor de koude en donkere dagen. De designers bij Etnies hebben alles uit de kast getrokken om van deze schoen jouw favoriete wintersport schoen te maken voor na het trotseren van de piste. Iets dat past en dicht licht bij de roots van de skatemerk. Ook na inspanningen op het snowboard of de ski's wil je graag warme en droge voeten houden in de kroeg. De buitenzool is gemaakt van rubber en heeft een speciale toevoeging waardoor deze ook soepel blijft bij temperaturen onder nul. Dit geeft je de extra grip tijdens de winter op gladde oppervlakten en in de sneeuw. Wel zo handig als je een stukje moet lopen of een bergje op moet wandelen. De schoen is behandeld met STI REPEL en de unieke constructie van tong voorkomt dat er sneeuw, ijs, modder of water in de schoen kan lopen. Lekker dus!

Etnies Jameson HT

Ook als jij niet op wintersport gaat is de Etnies James HT een aanrader. De stijlvolle schoen van onze vrienden van Etnies is er ook voor iedereen die de winter in Nederland beleeft. Reden genoeg om deze stijlvolle en veelzijdige schoen nu zelf te shoppen in de sale of uitverkoop voor zowel heren als dames. Check het nu.

Wil jij warme voeten in de winter, bekijk dan zeker deze schoen eens.

Verkrijgbaar in verschillende colorways.