Online sneakers zoeken, vergelijken & kopen
Home > Models > Asics Gel Lyte III

Asics Gel Lyte III sneakers

Bekijk hieronder de 526 Asics Gel Lyte III uit meer dan 129 verschillende webshops. Filter op maat, kleur, prijs en artikelen in de sale of uitverkoop.

Weergave 1–48 van 526 sneakers

Asics Gel Lyte III voor dames en heren

Wil je graag graag de Asics Gel Lyte III sneakers online kopen? En wil je niet teveel betalen en misschien wel graag deze sneaker kopen in de sale of uitverkoop? En heb je ook geen zin om 20 webshops af te gaan om dat te bereiken? Dan hebben we goed nieuws. Op Sneakers4U hebben wij het aanbod van de Asics Gel Lyte III sneakers van bijna 100 webwinkels voor je verzameld en samengevoegd. Hier vergelijk je super eenvoudig en snel de Asics Gel Lyte III sneakers uit de beste online sneakerwinkels!

Over de Asics Gel Lyte III
Deze iconische sneaker van Asics werd al in 1990 voor het eerst uitgebracht. Met de revival of the 90's is deze Gel Lyte III van het Japanse sneaker merk dus weer helemaal terug van weggeweest! Met zijn 25-jarig jubileum in 2015 is deze sneaker door de designers van Asics natuurlijk flink onder handen genomen. Ook ook nu nog wordt dezer populaire en hippe sneaker regelmatig opnieuw uitgebracht in nieuwe kleurstijlen en materialen. Er zijn uitvoeringen van leer, suede, combinaties met leer én suède of subtiel gebruik van neopreen en nylon.

Het design van de Gel Lyte III
De ASICS Gel Lyte III heeft een unieke gespleten tong, wat ervoor zorgt dat hij zich positief onderscheid tussen alle andere retro running sneakers. De Japanners hadden bedacht dat met een gespleten tong (hard)lopers nooit meer last zouden hebben van afzakkende tongen. Deze "split tongue" is inmiddels hét handelsmerk van de Gel Lyte III geworden. Asics heeft het klassieke old-school silhouet van de Gel Lyte III verrijkt met een aantal frisse kleurencombinaties, waardoor er een heel nieuw scala aan sneakers is ontstaan.

Op Sneakers4U tref je de Asics Gel Lyte III in diverse uitvoeringen, aangeboden door bijna 100 verschillende webshops, zoals de monochroom zwart, monochroom wit en diverse trendy seizoenkleuren. Filter op kleur, maat en de voorwaarden van de verschillende webshops. Of bekijk welke in de uitverkoop en sale staan. Als jij op zoek bent naar Asics Gel Lyte III sneakers dan moet je deze kunnen terugvinden in de grootste sneaker zoekmachine en vergelijkingswebsite van Nederland en België.

Alvast veel plezier met jouw nieuwe Asics Gel Lyte III sneakers!