Online sneakers zoeken, vergelijken & kopen
Home > Models > Adidas UltraBOOST > Adidas UltraBOOST X

Adidas UltraBOOST X sneakers

Is dit de meest comfortabele schoen ooit? Dat oordeel laten we aan jou over. Reden genoeg om de Adidas Ultraboost X zelf eens te proberen. Shop deze hippe en innovatieve sneaker voor mannen en vrouwen nu zelf. Overzichtelijk en voordelig kopen doe je op Sneakers4u.

Bekijk hieronder de 49 adidas ultraboost x uit meer dan 129 verschillende webshops. Filter op maat, kleur, prijs en artikelen in de sale of uitverkoop.

Weergave 1–48 van 49 sneakers

Adidas UltraBOOST X voor dames en heren

De Adidas Ultraboost X. Een bijzondere en revolutionaire sneaker die zich overal op aan past. Het is een gewaagde variatie op de conventionele hardloopschoen. Met de naadloze, primeknit upper is deze sneaker sowieso een perfecte fit. De Ultraboost X past zich aan, ongeacht de voet. Het comfort is eindeloos. Wat een toppertje van Adidas.

Adidas Ultraboost X

De Adidas Ultraboost X heeft een ondersteuning die zich altijd aanpast. Dit zorgt voor een uitstekende bewegingsvrijheid en veel comfort. De aanpassende transitie volgt perfect de contour van de voet. Zo persoonlijk was een fit nog nooit. Dat maakt de Ultraboost X de beste runner voor de neutrale hardloper. Of de mensen die gewoon dagelijks veel meters maken.

Er zijn sneakerheads die beweren dat de Ultraboost de beste sneaker ooit is. Dat durven wij als onafhankelijk en objectief schoenenplatform niet te zeggen. Maar zeker is dat de Boost techniek een echte revolutie is in sneakerland. Wij zijn dolenthousiast over de heerlijk comfortabele Ultraboost. Hoe denk jij erover? Probeer de Ultraboost X nu zelf. Shop hem snel en voordelig voor dames en heren op Sneakers4u.