Adidas I-5923 sneakers

De Adidas I-5923 schoenen zijn retro en modern tegelijk. De runner uit de Adidas Originals lijn heeft roots in de jaren '70 en is voorzien van de nieuwste technologie, waaronder de Boost-zool. De toffe colorways en gekartelde 3 strepen maken deze sneaker een van de meest trendy modellen van dit moment. Het vinden van de nieuwste en meest voordelige I-5923 sneakers doe je gewoon hier op de grootste sneakerzoekmachine van Nederland.

Weergave 1–24 van 195 sneakers

Adidas I-5923 voor dames en heren

Het silhoutte van de Adidas I-5923 ademd de jaren 70 en is de ultieme balans tussen modern en retro. De vintage look die deze I-5923 sneaker kenmerkt wordt onderstreept door de suède overlays op de neus en hiel. De stretch-mesh en gekartelde, markante 3-stripes geven deze runner een moderne retro look met een iconisch randje. Met de innovatieve Boost buitenzool en zool en OrthoLite®-inlegzool geven deze sneaker heerlijk comfort.

Wederom een super trendy sneaker van Adidas waar wij bij Sneakers4u veel van gaan verwachten. Dat we deze op straat gaan tegenkomen weten wij wel zeker. Zo licht en fijn lopende sneakers kom je zelden tegen. Wij zien dit als een absolute aanrader!

Nou wil je deze sneaker natuurlijk zo voordelig mogelijk op de kop tikken. Zet het filter op de juiste maat en sorteer op de goedkoopste prijs en jij weet waar je deze moderne retro runner het meest voordelig online kan kopen.

Koop daarom vandaag nog je nieuwe Adidas I-5923 in de sale via Sneakers4u.