Online sneakers zoeken, vergelijken & kopen
Sneakers4u > Models > Adidas Ace 16

Adidas Ace 16 sneakers

Met de Adidas ACE 16 haal je het voetbal van het veld. Geïnspireerd op de voetbalschoen en Ultraboost heeft deze Adidas sneaker variant frisse details en een innovatief hybride ontwerp.

Weergave 3 sneakers

 • Adidas Ace 16+ Kith UltraBoost sneakers - Roze
  Adidas Ace 16+ Kith UltraBoost sneakers (roze)
    643.00
  BEKIJK 
 • 13776634_350_A
  Adidas Ace 164 TF J
    40.96
  BEKIJK 
 • 13776634_350_A
  Adidas Ace 164 TF J
    40.96
  BEKIJK 

Adidas Ace 16 voor dames en heren

De Adidas ACE 16+ is een combinatie van de PureControl voetbalschoen en de toonaangevende Ultra Boost. De adidas Ultra Boost, initieel ontworpen als een hardloopschoen, zijn in een sneltreinvaart een van de meest gehypte sneakers geworden nadat Kanye West ze heeft gebruikt tijdens de New York Fashion Week.

De Ultraboost zool in combinatie met het veterloze ontwerp en de Primeknit bovenlaag geven de schoenen een unieke uitstraling en zeer comfortabele eigenschappen.

De Boost zool is uniek, hoe meer energie je geeft hoe meer je terugkrijgt. De Primeknit bovenlaag nestelt de voet met veel steun en ultralicht comfort. De veterloze sok zorgt voor een sublieme pasvorm. Tel daarbij de
Fitcounter gevormde hielconstructie bij op waardoor er een heerlijke natuurlijke pasvorm ontstaat en de achilles maximaal wordt ontlast.

Kortom, een zeer comfortabele sneaker van Adidas die nu ook op straat gedragen kan worden.