Home > Merken > Quick

Quick

Bekijk de 38 Quick sneakers in sale en uitverkoop

Quick sneakers

Ben je op zoek naar Quick sneakers voor heren of dames? Dan biedt Sneakers4U je de keuze uit 38 sneakers van Quick uit 110 webwinkels. Koop voordelig jouw favoriete sneaker model in de sale of uitverkoop bij onze selectie webwinkels.

Weergave 38 sneakers

Quick sneakers

Quick

Quick startte in 1905 met het produceren van sportschoenen.Het bedrijf begon in Hengelo (Gelderland), de oprichter is Herman Jansen. Ze produceerde kleding en schoenen voor vele sporten. Zo produceerde ze de bokshandschoenen van Bep van Klaveren. Schoenen voor de Olympische spelen van 1928. Maar het meest bekend is Quick door zijn voetbalschoenen. Quick was namelijk de eerste Nederlands fabrikant in voetbalschoenen. In de jaren 50 en 60 speelde meer dan 75% van de mannen op de schoenen van Quick. Maar in de jaren 80 werd de concurrentie uit het buitenland te groot en in 1992 ging Quick definitief failliet, 10 jaar later word het merk heropgericht door 2 ondernemers. Sindsdien is het een succesvol her opgericht bedrijf.

Sneakers4u bied je meer dan 15 sneakers van het merk Quick aan. Als je kiest voor dit merk weet je zeker dat je een sportieve sneaker krijgt met een goede prijs kwaliteit verhouding. Doordat sneakers4u je meer dan 85.000 sneakers aanbied hoef je niet meer naar tientallen verschillende webshops maar kan je alles op een vergelijkingsplatform vinden. Maar als je uit meer dan 85.000 sneakers de perfecte sneaker moet kiezen ga je natuurlijk niet alles met de hand na... Daarom hebben wij filters en kan je op alles filteren om e perfecte sneaker voor jou te vinden. Zo kan je filteren op Maat, kleur en soort sneaker. Zo vindt je bij ons altijd snel de perfecte sneaker voor jou en je hoeft nooit meer tientallen verschillende webshops af.