Home > Merken > Pastry

Pastry Sneakers

Dé sneaker voor dansliefhebbers

Pastry sneakers

Ben je op zoek naar Pastry sneakers voor heren of dames? Dan biedt Sneakers4U je de keuze uit 9 sneakers van Pastry uit 125 webwinkels. Koop voordelig jouw favoriete sneaker model in de sale of uitverkoop bij onze selectie webwinkels.

Weergave 9 sneakers

Pastry heren en dames sneakers in de sale

Pastry

Het sneakers merk Pastry is een sneakers merk dat zeer richt op de vrouwelijke sneaker dragers. Met een zeer ruim aanbod aan modieuze dames sneakers is Pastry een van de grote namen in de dames sneakers wereld. Ben jij opzoek naar een mooie dames sneaker? Dan kun je bij sneakers4u vele sneakers vergelijken uit tientallen betrouwbare webwinkels. Sneaker4u is de grootste sneakers zoekmachine en sneakers vergelijkingssite van Nederland en België! Dus een paar hippe sneakers zul je hier zeker vinden.

Loop er altijd trendy bij!
De sneakers van het hippe merk Pastry zijn verkrijgbaar in veel trendy kleuren en modellen. Het merk richt zich op jonge hippe meiden, die zichzelf een unieke look willen geven met stoere sneakers. Het sneakermerk is opgericht door de zusjes Vanessa en Angela Simmons. Pastry betekent gebakje, omdat de oprichtsters de sneakercollectie hebben geïnspireerd op hun favoriete gebak. Pastry sneakers zijn daarom absoluut geen saaie schoenen, want ze hebben genoeg opvallende details : studs, verschillende leersoorten, dierenprints of het gebruik van opvallende materialen. Het merk wordt inmiddels in meer dan vijftien landen wereldwijd verkocht en is een geliefd merk onder jonge meiden. Bestel jouw favoriete sneakers snel en eenvoudig bij een van de aangesloten webwinkels en je hebt je nieuwe paar sneakers snel in huis.