Home > Merken > Meyba

Meyba sneakers

Dé trendy sneakers uit hartje Barcelona

Meyba sneakers

Ben je op zoek naar Meyba sneakers voor heren of dames? Dan biedt Sneakers4U je de keuze uit 3 sneakers van Meyba uit 125 webwinkels. Koop voordelig jouw favoriete sneaker model in de sale of uitverkoop bij onze selectie webwinkels.

Weergave 3 sneakers

Meyba heren en dames sneakers in de sale

Meyba

Maar mag je dit sneaker merk nou echt nieuw noemen? De roots van het merk zijn al sinds 1940 diep geworteld in Barcelona. Het Spaanse bloed spat uit het merk en dat zie je terug in passie om de beste sneakers neer te zetten. Het merk richt zich op de mensen die leven voor dit moment, met hoge eisen, die originaliteit na streven en elegantie durven te combineren met elegantie, originaliteit en kwaliteit. De sneakers van Meyba worden gemaakt met grote passie en oog voor kwaliteit. De sneakers kunnen op elke manier gedragen worden en zijn geschikt voor elke gelegenheid.

De geschiedenis van Meyba
Met een historie die terug gaat naar de jaren 40 weet dit merk te overleven door haar ziel te bewaren die schuurt tegen energieke elegantie en vrijheid. Het merk wordt daarom ook omarmt over de hele wereld, niet alleen in Barcelona maar ook in Rio, Melbourne, Tokyo, New York, Hong Kong en natuurlijk Amsterdam.

Nooit eerder Meyba sneakers gehad? Dit wordt de tijd voor je eerste paar! De kleuren en materialen zijn helemaal van deze tijd. Koop vandaar nog je Meyba sneakers via Sneakers4U.