Mercer sneakers

Mercer

Mercer is een topmerk uit Amsterdam. Amsterdam laat zich inspireren door New York City bij deze unieke schoenen. Wat een fijn merk zeg. Ze hebben ook nog eens schoenen voor zowel dames als heren. Shop deze sneakers nu met extra voordeel op Sneakers4u. Pik ze mee uit onze korting en sale aanbod. Doe jezelf en jouw portemonnee een lol en shop jouw schoenen hier.

Weergave 16 sneakers

Mercer sneakers in de sale

Mercer

Mercer is een sneakermerk uit het mooie Amsterdam dat zich heeft laten inspireren door het pittoreske New York City, een stadje aan de Oostkust van Verenigde Staten. Vandaar ook de naam. Mercer street is een straat in de buurt Manhattan in New York. Op deze manier wordt de stijl van New York City gecombineerd met Amsterdamse bravoure. De Cosmopolitan lifestyle past hier helemaal bij.

Mercer Amsterdam schoenen

De stijl van Mercer staat eigenlijk voor één ding: uniek zijn. Waar uit zich dat in? Bijzondere schoenen en toffe sneakers. Mercer maakt compleet eigen designs met eigen materialen. Dit is vooral leer met rubberen zolen. Zodoende mag het merk zijn modellen oprecht uniek noemen. Alle modellen worden gemaakt in kleine familiebedrijven volgens een geheel eigen touch. Streetwear mag best exclusief zijn, dat is wat Mercer aantoont. Mercer Amsterdam maakt iedere outfit compleet. Of het nu een trainingspak of een hip tenue is. Mercer Amsterdam weet er raad mee.

Amsterdamse Sneakers

Mercer is ontstaan uit de sneakerverslaving van de Nederlandse Pim Dresen. Deze sneakerhead raakte uitgekeken op de bestaande sneakermodellen en fits. Zodoende begon hij zelf met ontwerpen. Na contact te hebben gemaakt met verschillende productie faciliteiten in Portugal, begon hij zijn eigen schoenen te maken en te dragen. Het duurde maar even, of verkopers raakten geïnteresseerd. Inmiddels is Mercer in meer dan tien landen te verkrijgen.

Een uniek verhaal. Reden genoeg om nu zelf de stap te wagen en de echt unieke stijl van Mercer te proberen. Geniet van deze unieke collectie en maak je deze stijl helemaal eigen. Shop nu de tofste sneakers van Mercer Amsterdam. Kijk voor koopjes in de sale of uitverkoop. Jouw schoenen, koop je hier.