Hi-Tec sneakers

Hi-Tec

Hi-Tec, opgericht in 1974 door Frank van Wezel in het Engelse dorp met de toepasselijke naam Shoeburyness, is een wereldwijd sportmerk dat actief is in meer dan 85 landen. In Nederland is Hi-Tec hoofdsponsor van de Nijmeegse 4-daagse en de Roparun. In de collectie van Hi-Tec tref je dus zowel de sneakers als de hardloopschoenen van dit merk. Populaire modellen zijn de Badwater 146, Silver Shadow en Badwater 157.

Weergave 1–36 van 97 sneakers

Hi-Tec sneakers in de sale

Hi-Tec

Hi-Tec biedt diverse "High tech" innovatieve technologieën die de schoenen een bijzonder comfort en speciale eigenschappen meegeven. Wij zetten ze hieronder even uiteen. Dan weet jij gelijk waar de afkortingen in de modellen voor staan en welke Hi-Tec HTS sneakers het meest geschikt zijn voor jou.

RGS : Rolling Gait System
Sommige Hi-Tec modellen zoals de HTS Silver Shadow RGS en HTS Flash RGS zijn voorzien van een 'Rolling Gait System’. Hierbij is het silhouette van de schoen zo ontworpen dat het spierinspanning tracht te verminderen. Middels de licht gebogen midden- en buitenzool biedt vervolgens ultieme demping.

ABC : Air Ball Concept
Een tweede veel toegepaste techniek in de sneakers van Hi-Tec is het Air Ball Concept, afgekort met ABC. Hierbij wordt de hier extra ondersteund en geeft de Air Ball extract demping en comfort.

Los van deze technieken staat het natuurlijk als een paal bovenwater dat Hi-Tec perfect inspeelt op de vraag naar lekkere chunky en sportieve sneakers die je niet zo vaak ziet. Biedt Hi-Tec goede alternatieven voor de Balenciaga's Triple S of futuristische Louis Vuitton Archlight Sneaker? Oordeel zelf.

De Hi-Tec sneakers voor heren en dames zijn verzameld uit meer dan 140 webshops. Vind hier jouw beste deal of sale voor de Hi-Tec HTS Badwater's, Silver Shadows of Flash RGS's.