Gourmet sneakers

Gourmet

Gourmet heeft niets te maken met eten tijdens de feestdagen. Deze hippe Amerikaanse sneakers van de Italiaanse school staan namelijk midden in de samenleving van modeland. De betaalbare schoenen zijn nu extra goedkoop te kopen in de sale of uitverkoop op Sneakers4u. Maak jouw outfit compleet.

Weergave 3 sneakers

Gourmet sneakers in de sale

Gourmet

Gourmet is een Amerikaans sneakermerk met Italiaanse roots en een hoofdkantoor in Hollywood. Deze schoenen zijn niet voor de poes. Gourmet Shoes is opgericht door het legendarische werkpaard Greg Lucci in 2005. Na het oprichten en uitbouwen van zijn winkels werd Lucci actief als ontwerper van Adidas alwaar hij tassen en andere accessoires ontwierp en verantwoordelijk was voor de lancering van de Adidas Essentials lijn. Naast Greg Lucci zijn Jon T. Buscemi (voorheen DC shoes) en Greg Johnsen verantwoordelijk voor het design van de fraaie Gourmet sneakers. Hun doel, het aanbieden van coole mooie sneakers tegen een scherpe prijs.

Gourmet Sneakers

De oprichters van Gourmet Footwear streven ernaar de Italiaanse en Amerikaanse cultuur te mengen en dit brengt een vernieuwend resultaat met zich mee. Het verfijnde Italiaanse in combinatie met het robuuste Amerikaanse maakt dat Gourmet zich onderscheidt van de rest en heeft daarom al veel modeliefhebbers en vooral sneakerliefhebbers weten te raken. Gourmet gaat voorbij aan de hokjesgedachte en brengt een mix van moderne sneakercultuur met traditionele Italiaanse kleermakerij, luxueuze textielwaren en leder in spraakmakende designs. Mode die de Italiaanse stijl mengt met een casual USA karakter. Mode die zowel chique, relaxed en cool tegelijk is. Dat is Gourmet.

Dames en heren

Gourmet sneakers zijn er zowel voor dames als heren. Zijn zijn verkrijgbaar als zowel hoge sneakers als lage sneakers. Gourmet: stijl, karakter en kwaliteit voor aan je voeten! Gourmet produceert sneakers, gympen en runners in kleuren als zwart, wit, blauw, rood en diverse andere kleuren. Met de Gourmet modellen zoals de Corridore, Netto, The 35 Lite, Libero, 200203 zijn ongekend populair bij sneaker fetisjisten.

Ben jij op zoek naar een aanbieding van Gourmet schoenen of zoek je ze in de sale of uitverkoop? Vergelijk het aanbod van dit merk eenvoudig online op ons Sneakers4u platform en scoor een mooie deal bij een van de aangesloten webwinkels.