Online sneakers zoeken, vergelijken & kopen
Home > Merken > Cesare Paciotti

Cesare Paciotti sneakers

Cesare Paciotti

Ben je op zoek naar Cesare Paciotti sneakers voor heren of dames? Dan biedt Sneakers4U je de keuze uit 193 sneakers van Cesare Paciotti uit 129 webwinkels. Koop voordelig jouw favoriete sneaker model in de sale of uitverkoop bij onze selectie webwinkels.

Weergave 1–48 van 193 sneakers

Cesare Paciotti heren en dames sneakers in de sale

Cesare Paciotti is één van dé grote designers uit Italië. In zijn thuisland zijn de sneakers van zijn had al enorm populair. Met name het 4us model van Cesare Paciotti is een bestseller onder Italiaanse trendsetters. De Italianen zijn dus al helemaal om. Probeer Cesare Paciotti nu zelf eens.

Cesare Paciotti 4us

Zoals gezegd zijn de kleurrijke en veelzijdige 4us schoenen enorm populair. Op Sneakers4u hebben we dan ook een divers aanbod van deze modellen. Van wit tot zwart en alle andere kleuren van de regenboog. Wij hebben sneakers beschikbaar in jouw favoriete kleuren. Uiteraard is er ook in materiaal een divers aanbod. Zo hebben we Cesare Paciotti 4us sneakers in leer, zacht leder, suède en textiel met mesh. De prijsklasse is eveneens divers. Voor ieder segment is het merk beschikbaar. Dankzij onze unieke prijzenfilters vind jij jouw Cesare Paciotti sneakers in de sale of uitverkoop. Zo ben jij in ieder geval voordelig uit.

De Designer

Cesare Paciotti wist met zijn creatieve en unieke visie een klein familiebedrijf uit te laten groeien tot de producent van een collectie die door internationale sterren gedragen wordt. Paciotti komt uit Civitanova Marche. een streek die bekend staat om zijn schoenmakers. Paciotti's ouders hadden een bedrijf waar handgemaakte schoenen geproduceerd werden. Al als kind liep Cesare hier gefascineerd rond terwijl de lucht van leder zijn zintuigen prikkelde. Het was een kwestie van tijd voor hij deze interesse omzette in expertise. In 1980 bracht hij zijn eerste collectie uit. Sindsdien gaat het hard. Inmiddels lopen sterren als Beyoncé, Kim Kardashian, Bar Rafaeli, Taylor Swift en Anne Hathaway op zijn schoenen. Het geeft aan hoe bijzonder de stijl van Cesare Paciotti is. Het gevoel voor stijl is het Italiaanse merk nooit kwijt geraakt. Bekijk nu dus het aanbod van Cesare Paciotti op Sneakers4u.