Buscemi sneakers

Buscemi

Buscemi sneakers zijn niet voor iedereen weggelegd. Het gaat hier om de top. Deze schoenen combineren traditie en vernieuwing, eenvoud en kostbare details. Ze maken je outfit compleet maar zijn ook echte blikvangers.

Weergave 1–24 van 81 sneakers

Buscemi sneakers in de sale

Buscemi

Alle Buscemi schoenen worden met uiterste zorg gemaakt. Er worden alleen materialen van de hoogste kwaliteit gebruikt. Het rubber van de zolen bijvoorbeeld geeft goede grip en is bijzonder duurzaam. Het leer is altijd van Italiaanse herkomst. De schoenen komen vooral in de klassieke kleuren wit en zwart, maar ook rood is geliefd, en alle kleuren kunnen voorkomen. Zo zijn er de de colour blocks, waarin drie of vier kleuren met elkaar gecombineerd worden. Alle verschillende stijlen zijn te vinden in de uitverkoop.

Italiaanse stijl van topkwaliteit 

Buscemi is een het merk van Jon Buscemi, een Italo-Amerikaan. Het gevoel voor stijl en schoonheid zijn terug te voeren naar Italië, zo ook de lef die deze schoenen uitstralen. Ze worden dan ook in dit land gemaakt. Het merk gaat liever voor exclusiviteit dan voor massaproductie. Waar nodig worden de schoenen met de hand gemaakt, een proces waar vele uren werk in zitten. Buscemi sneakers zijn vaak uniseks, en soms alleen voor heren of voor dames. Ook de kids kunnen hier terecht, voor hun allereerste sneakers van topkwaliteit.

Grote keus uit modellen 

De Buscemi Alce sneaker is een hoog model, gemaakt van zacht kalfsleer. met een bijzonder exclusief detail rond de enkel. Ook dit gewilde model is verkrijgbaar in de sale. De extravagante Pony Slip On is een instapper voor heren en dames gemaakt van ponyhaar en leer met een zool van 4 cm dik. De Ventura is een runner schoen met een over-the-top design, verkrijgbaar in verschillende kleurcombinaties, zoals zwart en rood. De 100MM voor dames hebben een klassiek design, met een bandje rond de enkel met gouden slotje en nog enkele geraffineerde details. Er zijn ook unisex 100MM, misschien wel de meest iconische schoen van Buscemi.