Home > Merken > Armani

Armani sneakers

Armani sneakers in sale en uitverkoop

Armani sneakers

Ben je op zoek naar Armani sneakers voor heren of dames? Dan biedt Sneakers4U je de keuze uit 304 sneakers van Armani uit 125 webwinkels. Koop voordelig jouw favoriete sneaker model in de sale of uitverkoop bij onze selectie webwinkels.

Weergave 1–48 van 304 sneakers

Armani heren en dames sneakers in de sale

Armani

Armani is een internationaal modehuis. Het huis is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van Leren kleding, schoenen, horloges, juwelen, cosmetica, parfum en interieur. Het modehuis is opgericht in 1975 door Giorgio Armani. De hoofdvestiging van Armani zit in Milaan Italië. Het merk verkoopt hun mode artikelen onder verschillende labels. Het ene label zeer exclusief zoals Giorgio Armani, maar hebben ook toegankelijkere labels zoals Armani Jeans.

De Armani labels
Armani heeft een groot aantal labels waaronder verschillende doelgroepen worden aangesproken. Ieder met hun eigen karakter. Het modehuis heeft o.a. de labels Giorgio Armani Privé, Giorgio Armani, Emporio Armani, EA7 ook wel Emporio Armani, Armani Collezioni, AJ ook wel Armani Jeans, Armani Junior en AX ook wel Armani Exchange. Ook is Giorgio Armani bezig om luxe hotels en resorts neer te zetten in grote steden zoals Milaan, Parijs, New York, Londen, Tokio en Dubai. Kortom, meer dan een modehuis en sneaker merk alleen.

De grootste Armani sneaker collectie van Nederland?
Bij Sneakers4u hebben we meer dan 250 sneakers van Armani. Hebben we daarmee de grootste Armani sneaker collectie van Nederland? Wij denken van wel. Om jouw favoriete paar tussen al die Armani sneakers te kunnen vinden hebben we handige filters voor jou ontwikkeld. Zo kan je bij Sneakers4U onder andere filteren op kleur, maat en prijs. Zo komt er altijd een sneaker uit die goed bij jou past.

Armani sneakers met 70% korting
Bij Sneakers4u hebben wij een speciaal algoritme ontwikkeld om de meest relevante sneakers boven aan te zetten. In dit algoritme heeft de korting ten opzichte van de verkoopadviesprijs een belangrijke weging gekregen. Hierdoor komen Armani sneakers met een aantrekkelijke prijs en Armani sneakers in de sale altijd bovenaan te staan. Zo vind je dus nog eenvoudiger de meest voordelige sneakers van Armani met kortingen die oplopen tot wel 70%.

Kortom, voor jouw nieuwe paar Armani sneakers kan je jou zoektocht het beste starten op Sneakers4U. Alvast veel plezier met je nieuwe Armani's.